Podkast

Det er mange vegar ut i yrkeslivet! Korleis er det eigentleg å studere i Volda og kva kan du bli? Podkasten Noreg sitt vakraste klasserom lar deg bli betre kjent med personar som har studert ved Høgskulen i Volda. Høyr deira erfaringar om studielivet, moglegheitene og karrieren dei har oppnådd som eit resultat av studievalet deira.

Planlegging og administrasjon

 

 

Kva kan du bli når du studerer planlegging og administrasjon?
Karoline Strand jobbar som prosjektleiar for det nye livsvitskapsbygget for Universitetet i Oslo. Bli med når ho fortel om utdanninga Planlegging og administrasjon, og kvifor Høgskulen i Volda er ein komplett pakke. Her kan du høyre episoden.

  

Mediefag

 

 

Kva kan du bli når du studerer journalistikk?
Redaktør i Dagbladet eller kanskje jobb i utlandet? Bli med når Randi Fuglehaug fortel om kontaktane, praksisen og moglegheitene du kan oppnå ved å studere journalistikk på Høgskulen i Volda. Her kan du høyre episoden.

  

Musikk

 

 

Kva kan du bli når du studerer musikk?
Kva kan du blir når du studerer musikk? Bli med når Kjell Oddekalv introduserer deg for høgskulen sitt rike musikkmiljø. Her kan du høyre episoden.

  
Eileen 

 

Kva kan du bli når du studerer sosialt arbeid?

Kva kan ein eigentleg bli når ein studerer sosialt arbeid? Bli betre kjent med Eileen som er tidlegare studentambassadør og student ved Høgskulen i Volda. Her kan du høyre episoden.

  

 

Her kan du høyre podkastane der kjente mediefjes- og stemmer utdanna i Volda byr på seg sjølv! Visste du at for eksempel Thomas Numme budde i eit av dei mest legendariske studentkollektiva i Volda og lo av tanken om at han skulle vere på TV?: