Webinar: Bli kjent med teater og drama i Volda

Tekst: Per Straume

- Oppdatert

Lurer du på hvordan det er å studere teater og drama? Da inviterer vi deg til å bli bedre kjent med tilbudet vi har ved Høgskulen i Volda! Nylig var elever fra videregående- og folkehøgskoler på digitalt besøk og fikk svar på sine spørsmål om studiene. Se webinaret her! 

En deilig miks av praktisk skulespillertrening og teori, engasjerte lærere og dyktige gjesteforelesere, husteater og et sammensveisa miljø. Det var noen av overskriftene skuespiller og høgskolelektor Raymond Corrado Knutsen presenterte da han møtte fremtidens teater- og dramastudenter nylig.

Elever fra videregående og folkehøgskoler fra hele landet var invitert til å bli bedre kjent med studietilbudet ved høgskolen, og hva som møter dem som blir en del av teater og drama-gjengen i Volda. Noe som blir trukket frem av både lærere og dagens studenter, er det unike miljøet. 

Se webinaret under her:
 


– Volda er et studiested med fantastisk miljø, forteller Corrado Knutsen. Teater og drama-klassene er små og sammensveisa, og vi som jobber ved instituttet er aktive på våre fagfelt, sier skuespilleren og høgskulelektoren. 

Han forteller at studiet er ganske utøvende, og skiller seg fra lignende studietilbud på fleire områder. 

–  I møtet med studentspirene var målet å gi dem innsikt i hvorfor vi er annerledes enn de andre utanningene der ute. 

USIKKER PÅ HVA DU SKAL STUDERE TIL HØSTEN? TA STUDIETESTEN VÅR

LES MER OM TEATER OG DRAMA HER: BACHELOR | ÅRSSTUDIUM
 

Del på