Tips til nye Volda-studenter

Tekst: Line Lauvsnes Oddekalv

- Oppdatert

Er du en av de som er så heldige å ha fått plass ved Høgskulen i Volda til høsten? Vi gleder oss stort til å ta imot deg! Her har du noen nyttige tips på veien, fra hvordan sikre deg landets billigste studentbolig til hva du kan gjøre på i Volda og engasjere deg i ved høgskulen. 

Visste du at Volda nylig ble kåra til det billigste stedet å studere? – Her i Volda er det sånn at hvis du jobber ved siden av, da lever du i luksus, sa grunnskulelærarstudent Sindre R. Tronstad til VG i vår.  

Og selv om Volda er ei bygd, er det slett ikke mangel på ting å gjøre på her, også for deg som ikke trakter etter å gå på en fjelltopp! 

Vi har samlet noen tips og oversikter på siden NY STUDENT. Her anbefaler vi deg å klikke deg rundt og merke deg det som passer for nettopp deg. Forhåpentligvis finner du svar på noe av det du lurer på om det nye studiestedet ditt! 
 

Også nyttig lesing: 

  • Studiestartportalen. Dette er en side som forklarer deg hva du skal gjøre før du kommer til semesterstart og programmet for de første dagene. Her finner du også informasjon om Fadderveka! 
  • Pensumlister. For deg som vil tjuvstarte lesinga og skaffe deg litteraturen du trenger. Merk at vi har egen bokhandel på campus som gjerne har tilbud i forbindelse med nytt semester! 
  • Følg oss i sosiale medier. Oversikt over ulike kanaler du kan følge Høgskulen i Volda for å holde deg oppdatert før, under og etter studietida. 

Til vi sees: God sommer! Og husk, du må ikke nøle med å ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Studentsørvis når du på telefon 70 07 50 18 | eller e-post studentsorvis@hivolda.no 

Velkommen til Volda! 
 

PS! Vi sender deg en mail senere i sommer med flere tips og informasjon du trenger på veien. 

Del på