Møt oss på digitale messer

Tekst: Per Straume

- Oppdatert

Tirsdag 13. januar åpner de nasjonale utdanningsmessene som vil gå fortløpende til midten av februar. Studentambassadørene våre sitter klare til å svare på spørsmål om Høgskulen i Volda, studiebygda vår og hvordan det er å leve, oppleve og studere her.  

Startskuddet for den første av i alt sju utdanningsmesser er altså gått, og nå kan alle som er nysgjerrig på Høgskulen i Volda møte oss der – digitalt.

Vi har kjekke studentambassadører som selv har erfart hvordan det er å studere og leve studentlivet i Volda. De svarer fra hjertet og levra om det en måtte lure på. Intet spørsmål for lite, intet for stort. Ja, lurer du på om det finnes et e-sport-miljø og turmuligheter i Volda eller hvordan det er å studere en spesiell studieretning. På messene får du svaret!

Her kan du lese mer om messene og delta.

Digitale messer – hvor og når

Sør-Norge       13. og 14. januar
Østlandet 1     20. og 21. januar
Rogaland        24. og 25. januar
Vestland          26. og 27. januar
Midt-Norge      3. og 4. februar
Nord-Norge     10. og 11. februar
Østlandet 2     16. og 17. februar

Ikke på messe? Se under her!

Har du ikke tenkt deg på messe? Følg oss på Instagram framover, der vil studentambassadørene våre ha takeover og gi deg et innblikk i studiet sitt og hvordan de har det i Volda.

Sjekk gjerne innom kanalene våre på YouTube og Facebook også.

Her kan du lese mer om Høgskulen i Volda og hvilke studier vi har å tilby.

Har du lyst til å bli enda bedre kjent med oss og komme til Volda, ha et digitalt møte eller snakke med en rådgiver hos oss? Sjekk ut mulighetene her!


 

Del på