Kulturbonanza i bacheloroppgaver

Tekst: Karl August Swanstrøm , Foto: Karl August Swanstrøm

- Oppdatert

Ved Avdeling for kulturfag har det den siste tiden vært arrangert konserter, forestillinger og utstillinger i forbindelse med bacheloroppgavene på avdelingen. Det har medført at Høgskulen i Volda har vært et kultursentrum i regionen.

Husk at det fremdeles vil være tilgjengelige studieplasser igjen når hovedopptaket er klart 20. juli. Følg med framover! Trykk på lenken for å lese mer om studieprogrammene på AKF.

Ved Teater og Drama har det vært avholdt ni ulike forestillinger av studentene. Undertegnede fikk være med på Dikt Analyse av Samaria A. Sørensen, (U)Skyldig av Regine Hella Midtun, Kahled Moussa, Kai Hansen og Andrea Lone Espeseth, i tillegg til Helt Skeiv Bachelorstand-up med Elizabeth Mørkestøl. Studentene ble vurdert og fikk karakteren sin under forestillingene. Se gjennom bildene i karusellen under!

Samira Ali Sørensen
Samira Ali Sørensen forbereder seg til forestillingen 'Dikt Analyse' som omhandler hvordan det er å ha lese- og skrivevansker/dyseleksi i den norske skolen.
(U)Skyldig
Andrea Lone Espeseth forhører Khaled Moussa, Regine Hella Midtun og Kai Hansen om hvem som er den skyldige i en drapssak. Forestillingen er interaktiv der publikum kan diskutere seg i mellom om detaljene.

Proff kunstutstilling

Ved Design, Kunst og Handverk har også studentene levert bacheloroppgaver. Her brukte studentene Gamlegymnaset i Engesetvegen som utstillingslokale over to etasjer. På utstillingen kunne man studere tegneserie, brettspill, malerier, installasjoner, gjenstander, keramikk, med mer. 

Se bildene fra utstillingen i karusellen under.

Del på