Felles julemiddag, juleverksted og filmkveld for studenter

Tekst: Per Straume , Foto: Lea K. Albertsen

- Oppdatert

Skal du som student være i Volda fram mot jul og i jula? Da kan du komme sammen med andre studenter, lage og spise middag, delta på filmkveld og juleverksted og ha en kjekk julefeiring sammen.

Du vil ikke være alene som student om du har tenkt å bli igjen i Volda i jula. Både Velferdsgruppa ved Høgskulen i Volda (HVO) og Studentparlamentet ønsker å bidra til ei fin jul for de som skal være i Volda. 

Juleverksted

For å komme i god julestemning og lage noe til å pynte opp med hjemme, arrangerer Velferdsgruppa juleverksted 17. desember kl.14.00-19.00 i kantina på høgskolen.

– På juleverkstedet skal en kunne få julestemning og ei fin avslutning på semesteret, mat og drikke, julekaker, julemusikk, og en liten overraskelse. En har mulighet til å lage seg litt julepynt å pynte hybelen med, kanskje en julegave, og en kan lage julekort som vi kan sende for deg, forteller studenthumanist ved HVO, Lone Ellingvåg Knutsen, som er en del av Velferdsgruppa.

Filmkveld

Pangaia vil ha et tilbud til de internasjonale studentene gjennom julen.
27. eller 28. desember vil de arrangere filmkveld som vil være åpen for alle. Da blir det filmvisning i store auditorium i Berte Kanutte-huset med popcorn, pepperkaker og mandariner. 

MELD DEG PÅ TIL FILMKVELD HER: pangaia@hivolda.no.

Julemiddag

Studentparlamentet i Volda engasjerer seg for at studenter som skal være i Volda i jula skal ha det fint. De har ordnet et opplegg der studenter som melder seg på møtes i grupper, lager julemiddag og har det sosialt sammen.

– Vi håper flere vil ha det kjekt sammen på denne måten. Studentparlamentet setter sammen grupper på fire-fem studenter, deler ut håndsprit, julepynt og noen små gaver, forteller velferdsansvarlig i Studentparlamentet, Arnaud Duhamel og internasjonalt ansvarlig Paloma Alonso.

Etter å ha blitt med i en gruppe, bestemmer studentene selv når de ønsker å møtes og hvem det skal være hos. De kjøper selv inn mat og lager den selv – helst sammen. 

MELD DEG PÅ TIL JULEMIDDAG HER: Norsk  English
 

Del på