Feir jul med andre studenter i Volda

Tekst: Per Straume

- Oppdatert

Studenthuset Rokken byr inn til julefeiring for studenter som er igjen i Volda. På julaften blir det hygge, god mat og julestemning – helt gratis!

Det er Studentsamskipnaden i Volda i samarbeid med Velferdsgruppa ved Høgskulen i Volda som byr inn til julefest. Studentassistent Anders Horvei er den som skal lede arrangementet på julaften. Han vil være i Volda i jula, og kanskje steller han til mer som skjer på Rokken utover jula for gjenværende studenter. Meir om det litt lengre ned i saken.

Sosial julaften

I første omgang ønsker Horvei studentene hjertelig velkommen til sosial julefeiring på Rokken julaften. Arrangementet starter klokka 16.00.

Hør Horvei snakke om tilbudet i NRK radio her.

Han forteller at det har vært en idé blant de som har jobbet på Rokken om å få til noe slikt gjennom mange år, og nå klaffet det endelig. Studentassistenten ser fram til å lage det koselig og by på god mat.

– Mat er absolutt viktig, det er jo tradisjon, julemat må vi ha. I tillegg til god mat, blir det pakkeleker, Kahoot, quiz, brettspill og andre ting vi finner på, sier Horvei i intervjuet.

Kan bli mer i romjula

Etter gjeldende smittevernregler har de lov å samle 20 personer på Rokken. Horvei forteller at de vet at det er både norske og utenlandske studenter som ikke har reist hjem til jul og som er igjen i studiebygda. 

– Om behovet er der gjenstår se, og det samme om hvor mange som kommer. Det viktigste for oss er at det er tilbud for studentene som er igjen og at de har et sted å være, sier han og fortsetter om det skal eventuelt kan skje i romjula:

– Vi ser an behovet til studentene og hva de har lyst til. Men jeg er veldig åpen for å holde åpent, spille brettspill og hva som helst egentlig. 

Påmelding

Er du student i Volda og har lyst til å delta på julefeiring på Rokken julaften og/eller delta på arrangement på Rokken senere i jula melder du din interesse til post@rokken.no. Frist for påmelding til arrangementet 24. desember er kl. 13.00 24. desember. 
 

Del på