Bli enkelt kjent med Volda her

Tekst: Per Straume

- Oppdatert

Skal du begynne å studere i Volda og har kanskje aldri vært i bygda før? Volda er fullt av skjulte skatter – vi har et interaktivt kart som viser deg mange av dem. Pluss litt til.

I Volda bruker en å si, «her kan du gå til alt». Og det er faktisk sant. Det kan være greit å ha en sykkel av og til, men du når det aller meste med føttene innen ikke alt for mange minutter.

SkateparkSentrum av Volda frister med fine badeplasser, gapahuker, badstue ved fjorden, butikker, restauranter, Studenthuset Rokken, sandvolleyballbane, skatepark, skisenter, høgskolens idrettsbygg og mye mer.

Vi har samlet en god del av dette i et kart som du kan klikke deg rundt i og få mer informasjon om de ulike stedene.

Ta gjerne en titt på kartet før du kommer til Volda, og ta det opp på mobilen når du har kommet hit og skal finne mer synlige steder og godt skjulte skatter.

HER FINNER DU KARTET

Finn fram på høgskoleområdet

Når du skal finne fram på høgskoleområdet har vi et eget kart for det. Med MazeMap ser du hvor alle husene på høgskolen ligger i forhold til hverandre, og du kan enkelt zoome deg inn i et hus for å finne de ulike etasjene og rommene, eller skrive og søke deg fram til det spesifikke huset eller rommet du er ute etter.

Sjekk ut MazeMap her!

Følg med i sosiale medier

En glimrende måte å følge med på hva som skjer ved høgskolen framover og en kilde til gode tips, triks og informasjon fram mot studiestart er kanalene i sosiale medier.

Høgskolen er til stede på Instagram, TikTok, YouTube og Facebook. Sjekk det ut!
 

Del på