Avdeling for mediefag

 • Jobbsøkjarkurs

  #PRprat: nettmøte om media og kommunikasjon

  Publisert

  Våren 2024 arrangerer Institutt for kommunikasjon #PRprat: ein serie opne nettmøte om spennande tema innan media og kommunikasjon. Du kan bli med på Teams kvar onsdag eller sjå redigerte opptak her!

 • Eirik Solheim og Kate Kartveit

  NRK-innovatøren vil forske i Volda

  Publisert

  NRKBeta-grunnleggjar Eirik Solheim brenn for å bruke teknologi kreativt. No skal den kjende medieteknologi-guruen forske ved HVO i to år.

 • Stortingets familie- og kulturkomité vitja Høgskulen i Volda, og vart tekne i mot av prorektor Odd Helge Mjellem Tonheim (t.v.) og dekan for Avdeling for mediefag, Kate Kartveit (t.h.).

  - Hald på det gode samarbeidet

  Publisert

  Då Stortingets familie- og kulturkomité vitja HVO, var det ytringsfridom og samarbeid som var hovudtema. Avdeling for mediefag fekk ros for det gode samarbeidet dei har med bransjen, og den høge inn- og utvekslingsgrada ved avdelinga.

 • Dekan ved AMF; Kate Kartveit, daglig leder for Sunnmøre Kulturnæringshage; Martin Foldal, og dekan ved AKF, Unni Hagen.

  Full pott i tildeling for samarbeidsprosjekt

  Publisert

  Avdelingene for mediefag (AMF) og kulturfag (AKF) ved HVO er tildelt 5 millioner kroner fra direktoratet for høyere utdanning og kompetanse til et samarbeidsprosjekt for økt arbeidsrelevanse i høyere utdanning.

 • Nytt mediebygg ved HVO i rute

  Publisert

  Korona-tiltaka har ikkje forsinka byggeprosessen på høgskuleområdet i Volda. «Verdas beste mediehus» skal vere klart til innflytting neste haust, til studiestarten 2021.

 • Thumbnail

  Fra Volda til P3

  Publisert

  – Den kuleste jeg har møtt i min tid som journalist, det må være min bestekompis fra Volda. Vi snakker på telefon hver dag, og det er der mange av ideene blomstrer.

 • Thumbnail

  Ny skifilm fra Sunnmøre

  Publisert

  Matias Myklebust og Hallstein Mala ble i år ferdig uteksaminert med en bachelor i medieproduksjon. Samtidig med studiene har de drevet produksjonsselskapet Ranglefant. Torsdag har de premiere på skifilmen "Millom Bakkar og Berg".

 • Thumbnail

  Livet på teknisk museum

  Publisert

  Vi var fire venner som bodde sammen. Alle gikk i samme klasse, og alle delte vennegjeng. Kollektivet ble samlingspunkt for denne vennegruppa.

 • Thumbnail

  Fritt Ord-pris til HVO-alumner

  Publisert

  I går mottok de tidligere HVO-studentene, Harald Amdal og Kenneth Hætta, Fritt Ords pris for Tysfjord-saken.