Gratis middag og prat på Rokken

Tekst: Per Straume

- Oppdatert

Lyst til å spise gratis middag og ha en god samtale med andre studenter på Rokken? Da må du sjekke ut «Mat og prat på Rokken» som starter tirsdag 9. februar kl. 18.00.

«Mat og prat på Rokken» vil være et tilbud annenhver tirsdag framover. Tirsdag 9. februar kan en friste med biff til hovedrett og pannacotta som dessert. 

Middagen vil bli servert i kafeen på Rokken klokka 18.00, så kom gjerne litt før. Under middagen vil det være lagt opp til at en kan ha gode samtaler med de en spiser sammen med. På bordene vil det ligge tips til ulike vanlige og uvanlige samtaletema en kan ta utgangspunkt i. Arrangementet varer til klokka 20.00.

Billetter og først til mølla

På grunn av koronarestriksjoner er det per i dag bare mulig at 10 studenter deltar på dette arrangementet. Dette kan endre seg i takt med restriksjonene, og håpet er naturligvis at antallet kan bli høyere i tida framover.

For å delta må en bestille billett via Tikkio – først til mølla!

OBS! Husk å melde deg av dersom du ikke benytter deg av billetten.

Mat og prat-logo

Studenter bak ideen

Ideen til konseptet kom fra studentene Trygve Taranger og Allan Levi Melby. De ønsket å få til en plass der de kunne snakke fritt med andre studenter uten an noen skal være dømmende. En hyggelig arena for å dele tanker og ideer om ulike ting i verden og samfunnet, der en får tilbakemeldinger fra andre studenter.

Når det i tillegg vil bli servert middag, kan det nesten ikke bli bedre for Taranger og Melby:

– Dette har vi tenkt på siden før korona, men nå er det sikkert enda flere grunner til at studenter kanskje vil være med på noe sånt. For det første er det gratis mat, og for det andre er det jo veldig mange som kanskje har vært mye alene det siste året og kunne trengt en møteplass for å rett og slett se mennesker igjen. Annet enn å få et gratis og godt måltid, håper vi folk vil kunne komme hjem klokere.
 

Del på