Mediefag

 • Bilde av PFU direktesending

  Studentar fekk bryne seg på PFU-saker

  Publisert

  På eit todagars seminar prøvde dei sjølve å vurdere vanskelege saker som skulle opp i pressa sitt faglege utval (PFU). Kom dei til same resultat som PFU?

 • Phillip og Christine studerer journalistikk ved HVO.

  Studerer seg til mediejobb med maks praksis

  Phillip vil bli proff underholder, og Christine lever ut journalistdrømmen. Kreativitet, engasjement og mye praktisk øving gir Volda-studentene en flying start på karrieren i media.

 • Internship at NRK Super

  Publisert

  I did my internship for MMP at NRK Super (TV-channel for children and youth) and enjoyed it so much! I felt so welcomed by my colleagues, bosses and other interns. In my internship, I develop stories for the news broadcast Supernytt, and I've done everything from editing sound clips of panda babies, to interviewing the fire department about fire safety. I’m not exaggerating when I say that I enjoy every day at work and wish that the internship could last indefinitely.

 • Thumbnail

  Et av mitt livs beste valg

  Publisert

  Å flytte til Volda for å studere er et av mitt livs beste valg. Her bor jeg midt i Norges vakreste natur og lever med venner som om de skulle vært familie.

 • Thumbnail

  Fra Volda til P3

  Publisert

  – Den kuleste jeg har møtt i min tid som journalist, det må være min bestekompis fra Volda. Vi snakker på telefon hver dag, og det er der mange av ideene blomstrer.

 • Thumbnail

  Ny skifilm fra Sunnmøre

  Publisert

  Matias Myklebust og Hallstein Mala ble i år ferdig uteksaminert med en bachelor i medieproduksjon. Samtidig med studiene har de drevet produksjonsselskapet Ranglefant. Torsdag har de premiere på skifilmen "Millom Bakkar og Berg".

 • Thumbnail

  Reisebrev fra Silicon Valley

  Publisert

  Når du booker en hjemmekoselig leilighet i din favorittby via Airbnb i stedet for for et dyrere hotell, har du noen gang tenkt over: Hvem var det som egentlig fikk ideen om at “folk flest” skulle åpne opp hjemmet sitt for fremmede mot betaling? Og hvordan fikk vi egentlig alle disse løsningene til å kunne kontakte andre mennesker på tvers av landegrenser, i løpet av noen få sekunder. Apropos Internett, hvor kom det fra? Hva skjer når bilen kjører deg hjem og ikke omvendt? Jeg befinner meg i verdens mest komplette og teknologiske økosystem hvor slike spørsmål blir besvart og utfordret hver dag - Silicon Valley.