Mediefag

 • Internship at NRK Super

  Publisert

  I did my internship for MMP at NRK Super (TV-channel for children and youth) and enjoyed it so much! I felt so welcomed by my colleagues, bosses and other interns. In my internship, I develop stories for the news broadcast Supernytt, and I've done everything from editing sound clips of panda babies, to interviewing the fire department about fire safety. I’m not exaggerating when I say that I enjoy every day at work and wish that the internship could last indefinitely.

 • Thumbnail

  Et av mitt livs beste valg

  Publisert

  Å flytte til Volda for å studere er et av mitt livs beste valg. Her bor jeg midt i Norges vakreste natur og lever med venner som om de skulle vært familie.

 • Thumbnail

  Fra Volda til P3

  Publisert

  – Den kuleste jeg har møtt i min tid som journalist, det må være min bestekompis fra Volda. Vi snakker på telefon hver dag, og det er der mange av ideene blomstrer.

 • Thumbnail

  Ny skifilm fra Sunnmøre

  Publisert

  Matias Myklebust og Hallstein Mala ble i år ferdig uteksaminert med en bachelor i medieproduksjon. Samtidig med studiene har de drevet produksjonsselskapet Ranglefant. Torsdag har de premiere på skifilmen "Millom Bakkar og Berg".

 • Thumbnail

  Reisebrev fra Silicon Valley

  Publisert

  Når du booker en hjemmekoselig leilighet i din favorittby via Airbnb i stedet for for et dyrere hotell, har du noen gang tenkt over: Hvem var det som egentlig fikk ideen om at “folk flest” skulle åpne opp hjemmet sitt for fremmede mot betaling? Og hvordan fikk vi egentlig alle disse løsningene til å kunne kontakte andre mennesker på tvers av landegrenser, i løpet av noen få sekunder. Apropos Internett, hvor kom det fra? Hva skjer når bilen kjører deg hjem og ikke omvendt? Jeg befinner meg i verdens mest komplette og teknologiske økosystem hvor slike spørsmål blir besvart og utfordret hver dag - Silicon Valley.

 • Thumbnail

  Livet på teknisk museum

  Publisert

  Vi var fire venner som bodde sammen. Alle gikk i samme klasse, og alle delte vennegjeng. Kollektivet ble samlingspunkt for denne vennegruppa.

 • Thumbnail

  Medienæringa er i konstant endring og full av moglegheiter

  Publisert

  Høgskulen i Volda har eit av dei mest sentrale utdannings­miljøa innanfor media og kommu­nika­sjon. Ylva visste tidleg at det var innanfor medienæringa ho ville arbeide. Etter tre år ved høg­skulen jobbar ho no som kom­munika­sjonsrådgivar i firmaet Racer. Firmaet tilbyr mellom anna tenester innanfor grafisk design, profilering, reklame og marknads­føring.

 • Thumbnail

  Bak kamera i stor NRK-produksjon

  Publisert

  Gjennom ti veker har ti studentar frå Høgskulen i Volda vore med på å produsere NRK si nye dramasatsing – serien Heimebane.