Leve|oppleve

 • Thumbnail

  Festivalbygda på Vestlandet 

  Publisert

  Festivalar heile året: I Volda arrangerast Fadderveka, Dokfilm, Animation Volda, Veka, X2 festivalen m.fl. kvart år! Studenthuset Rokken er eit naturleg utgangspunkt for festivalane. Artistar som Sigrid, Unge Ferrari og Aurora har spelt her.

 • Thumbnail

  Fritid i Volda

  Publisert

  Enten du er typen som liker fart og spenning, eller dager på rumpa, så har Volda et fritidstilbud for deg. Her kan du finne flere måter å involvere deg på, enn det finnes frisørsalonger. Det sier sitt, og det vil du snart forstå. Velkommen til Volda!

 • Thumbnail

  10 gode tips for ein knallstart i Volda

  Publisert

  Karina Blyverket er akkurat ferdig med sitt første år ved Høgskulen og deler her sine blemmer som andre ikkje bør gjere. Du får også hennar beste råd for den første tida som student Volda

 • Thumbnail

  Et kjærlighetsbrev til Volda

  Publisert

  Ja, du leste riktig. Dette er et kjærlighetsbrev til Volda, og når du leser videre (i dette veldig lite hemmelige kjærlighetsbrevet), vil du forstå hvorfor Volda alltid vil være i mitt hjerte.

 • Thumbnail

  Volda skårar høgst

  Publisert

  Planen var spikra: siste året av grunnskulelærarutdanninga skulle ho ta i Bergen. Det var heilt fram til Vilde Femsteinevik Stakseng i vår var med på å spele KFUM Volda opp i eliteserien i volleyball.

 • Thumbnail

  Trygg student i Volda

  Publisert

  Rådgjeving, tilrettelegging av studiekvardagen, psykologteneste, gratis helsestasjon og kurstilbod knytt til mental helse er nokre av dei tilboda du får som student ved Høgskulen i Volda. – Her bryr vi oss og tek vare på kvarandre, seier rådgjevar Eli Anne Løksa.

 • Thumbnail

  Utveksling i Japan

  Publisert

  Som student i Volda kan du reise på utveksling nesten kor som helst, blant anna til USA, Grønland, Storbritannia, Australia, Chile, Sør-Korea og Island! Sjå korleis Jonas hadde det på utveksling i Japan.

 • Thumbnail

  Praktisk talt er alt mulig

  Publisert

  Utdanningane ved Høgskulen i Volda har mykje praksis og er knytt tett opp til arbeidslivet. Svend Aspaas opplevde «en helt ny verden» gjennom praksisperioden sin i Silicon Valley. Det er en av mange muligheter studenter i Volda kan ta for å få viktig arbeidserfaring.

 • Thumbnail

  Et av mitt livs beste valg

  Publisert

  Å flytte til Volda for å studere er et av mitt livs beste valg. Her bor jeg midt i Norges vakreste natur og lever med venner som om de skulle vært familie.

 • Thumbnail

  Blod, svette og tårer: – Volda studentradio, Norges koseligste radio

  Publisert

  Volda Studentradio- vi er på lufta. Det er en tirsdag kveld høsten 2016.  Jeg og to andre studenter jeg har blitt kjent med i fadderuka, skal til å ha vårt første radioprogram. Hun er fra Tromsø og virker som en vittig jente, og han er fra Oslo og virker som en trivelig kar. Kommer vi til å funke sammen på lufta?