Planlegging

 • Thumbnail

  Fekk dobbelt opp i USA

  Publisert

  Gjennom bacheloren i Planlegging og administrasjon får studentane no moglegheita til å både jobbe og studere under utveksling i USA. – Eg trudde ikkje eg skulle lære så mykje om både meg sjølv, fag og få så nyttig arbeidserfaring, seier Trond Fredrik Hoddevik, ein av dei tre første studentane som prøvde ut opplegget.

 • Thumbnail

  Volda-kometen gir HVO noe av æren for suksessen

  Publisert

  Høytflyvende Volda Håndball gikk gjennom hele sesongen uten å tape en eneste kamp i serien. Marte Nornes (21) var en av de største bidragsyterne til nettopp det – det hadde hun kanskje ikke vært om det ikke var for Høgskulen.

 • Thumbnail

  Studentar hjelper samanslåingskommunar

  Publisert

  Frå 2020 skal Eid og Selje kommunar slå seg saman. No har studentane ved 1. året i Bachelor i planlegging og administrasjon/Årsstudium i planlegging og administrasjon gjennomført ein studie som ser på aktuelle problemstillingar for kommunane.

 • Thumbnail

  Traff blink i Volda

  Publisert

  Karina Torberntsson (22) og Tormod Malvin Sæther (21) møttes for første gang da hun arbeidet i ungdomsredaksjonen i lokalavisa i Østfold og intervjuet ham. Nå er de samboere i Volda og har begge funnet et studie og en hverdag de stortrives med.