Utveksling

 • Søk utveksling før 1. oktober

  Publisert

  I haust har Høgskulen i Volda (HVO) mange studentar på utveksling rundt om i verda, fortrinnsvis innanfor Europa. No nærmar fristen seg for å søke om utveksling for vårsemesteret 2022.

 • Thumbnail

  Reisebrev fra Silicon Valley

  Publisert

  Når du booker en hjemmekoselig leilighet i din favorittby via Airbnb i stedet for for et dyrere hotell, har du noen gang tenkt over: Hvem var det som egentlig fikk ideen om at “folk flest” skulle åpne opp hjemmet sitt for fremmede mot betaling? Og hvordan fikk vi egentlig alle disse løsningene til å kunne kontakte andre mennesker på tvers av landegrenser, i løpet av noen få sekunder. Apropos Internett, hvor kom det fra? Hva skjer når bilen kjører deg hjem og ikke omvendt? Jeg befinner meg i verdens mest komplette og teknologiske økosystem hvor slike spørsmål blir besvart og utfordret hver dag - Silicon Valley.

 • Thumbnail

  Fann kjemien i Skottland

  Publisert

  Høgskulen i Volda er kjend for å satse på internasjonalisering. No håpar Seksjon for idrett og friluftsliv og få til ein samarbeidsavtale med University of the Highlands and Islands i Skottland.

 • Thumbnail

  I Aristoteles` fotspor

  Publisert

  Gamle ruiner og kirker som omkranses av utallige iskrembutikker, eksentriske gate musikanter og gresk middag til et par euro. Episke monumenter og storslåtte kultur minner. Folk med krøller. Thessaloniki er mer enn gamle bygninger og billig mat.

 • Thumbnail

  Utveksling i Australia

  Publisert

  Vi kjører forbi skilt hvor det står «Careful, Koalas crossing», og det begynner å gå opp for oss at vi faktisk er kommet til Australia. Vi vet ikke hvor vi skal bo og har ikke peiling hvor vi skal sove i natt.

 • Thumbnail

  Et drømmeår i Canada

  Publisert

  Opplev andre kulturer og bli kjent med mennesker fra hele verden! Et skoleår som utvekslingsstudent har gitt meg mer enn bare faglig utvikling, forteller friluftslivsstudent Rolf Østby