Kandidatar til studentparlamentet 2020-2021

Kven vil du skal representere deg i Studentparlamentet? Stem på kandidatar frå di avdeling gjennom lenke som er sendt til student-eposten din! Svarfrist: fredag 18. september kl 23.59.

Vi ønskjer alle kandidatane lykke til! 
 

Irmelin Angell LosvikIrmelin Angell Losvik 
Studerer: Lærar
Interesser: Jeg er ei motivert og engasjert jente som liker å jobbe for å gjøre alle studenters opplevelse i Volda best mulig. Jeg begynner nå på mitt tredje år i Volda, og har vært innom ganske mange aspekter av studentlivet i bygda. Jeg er veldig inkluderende og prøver å møte alle med et smil! Av og til skal det ikke mer enn et vennlig smil eller en varm hilsen til for å gjøre dagen til noen bedre!
Motivasjon: Volda er en flott plass å studere, men ting kan alltids bli bedre, og jeg vil jobbe for at alle får en super studietid, både sosialt og på skolen! Jeg setter psykisk helse og kommunikasjon veldig høyt, og er opptatt av at skolen tar studenter seriøst og at alle studenter har noen å snakke med/vet hvem de skal snakke med dersom de har et problem. Vi har spesielle tider, og jeg vil at dette ikke skal gå for hardt ut over studentene eller fakultetet.
Jonas Kozle

 

Jonas Közle
Studerer: NIS
Interesser: When I came to Volda in 2017, this place was only my second choice. But after my Erasmus semester I have felt in love with the University, the surrounding and the people. After finishing my Bachelor in Germany I came back to Volda and started the Media Master in Volda, which I will finishing soon. Right now I am studying Norwegian language. Last year I was part of the NATURA board and we created a lot of memories for national and international students, with the trips and workshops we organized. In Germany I was for many years part of a political (youth) party and organized together with a lot of motivated people, events, congresses and demonstrations. So we where a voice of our generation and fought for a better future. Being part of a student parliament would help me to open my horizon for the needs, fears and worries of the students and make sure that Volda stays the place you´ll never forget.
Motivasjon: Volda and its college is an unique, creative and amazing place to study. During CORONA we could realize that the atmosphere changed extremely. Lets make sure together, that this semester will not suffer from this pandemic and have a sensitive discernment for the needs of the students. I would like to make sure that, even though there are just a view international students on campus, students from abroad are also represented in VuC highest student council.
Lars Olav MausetLars Olav Mauset
Studerer: Engelsk årsstudium
Interesser: Eg har studert her i 3 år allerede og kjem originalt frå Surnadal. Planen min for seinare i livet er å bli lærer og da kjem eg til å være her ca 2 år til
Motivasjon: Eg er da interessert i å lære noko nytt med å sjå kva studentparlamentet har å tilbyr og få ein anna innblikk i korleis studentene faktisk har det her i Volda
Mariely Gonzalez BarbozaMariely Gonzalez Barboza
Studerer: PPU Allmennfag
Interesser: Jeg har tatt kurs ved Høgskulen i Volda som medie og animasjonstudent. Har jobbet på studentparlamentet ved Estonian Academy of Arts og har ledet ISU Volda før. Jeg har vært en internasjonal student 
Motivasjon: Vil gjerne bidra med noen saker ved muligheter som finnes og kan tenke meg godt å bli med på andres felles mål. Det ene er innen likestilling som har blitt tatt hånd om i Norge med hensyn til oppdaterte data og statistikker. Den andre er de nye målene innen bærekraft. Den tredje handler om hendelser som kan bidra med det å styrke det internasjonale miljøet i Volda gjennom det kunnskapsrikt og det sosialt. Den siste men ikke minst, er å være en del av et trivelig miljø som HVO har pleid å ha, og bidra til å gjøre det enda bedre (:
Matilde Tafjord RødhammarMathilde Tafjord Rødhammer
Studerer: Engelsk Bachelor
Interesser: Jeg er 22 år gammel, studerer ved høyskolen og er veldig aktiv i studentmiljøet. Jeg har jobbet som frivillig på Rokken i 1.5 år og jeg elsker det! Jeg var også Fadderansvarlig i Fadderstyret 2020 og trives veldig i en stilling der jeg kan hjelpe andre og forbedre en situasjon. Jeg er motivert og retningorientert. Jeg liker å ha mye å gjøre og er veldig glad i mye arbeid med ting jeg liker
Motivasjon: Jeg er veldig engasjert i studentvelferd og tar det veldig seriøst og synes det er viktig av studentene blir hørt siden det er de som skal ta i bruk Høgskulen og det de har å tilby. Jeg er et menneske som bryr meg ufattelig mye om de rundt meg og har jeg en mulighet til å hjelpe så gjør jeg det uten å tenke 2 ganger på det. Jeg tror at om jeg får sitte i Studentparlamentet så gir det meg en enda større mulighet til å hjelpe andre nå sine mål og skape ordentlige endringer som er nødvendige ☺️
Jeg er veldig fokusert på mental og psykisk velferd og synes det er noe vi burde ta opp enda mer! Ensomhet er noe som er en veldig vital sak som mange studenter opplever og føler på og jeg er veldig motivert til å fortsette å med den gode jobben med å inkludere alle inn i studentsamfunnet. Det å skape et sted der alle føler seg trygge, sikre og tatt vare på er noe jeg tror Høgskulen ville ha ekstremt godt nytte av sammen med studentene! Tusen takk for at dere tar tid til å se på meg som kandidat!
Rikke Jenny PettersenRikke Jenny Pettersen
Studerer: Engelsk Bachelor
Interesser: En sosial og kreativ person. Driver med tegning, maling og musikk når jeg ikke studerer. 
Motivasjon: Jeg er opptatt av at det skal bli lettere for internasjonale og bli integrert i det norske mtp at norske studenter ofte ikke sosialiserer seg med internasjonale studenter med mindre de bor sammen, også at det skal bli mer utveksling ved for eksempel mer partneruniversiter/mer snakk om å dra på utveksling
Heidi WerklandHeidi Werkland
Studerer: Musikk
Interesser: Er ei 25 år gammel jente fra Trondheim som har mange ulike interesser. Kort oppsumert så liker jeg å lese, lytte til musikk, nerde om Harry Potter eller drive med aktiviteter som inneholder mye fart og action.
Motivasjon: Er opptatt av funksjonshemmedes rettigheter og at alle skal ha like muligheter til å lykkes i samfunnet. Kanskje jeg kan være med å bidra til at annerledeshet i større grad blir sett på som en styrke. Vil også jobbe for å bekjempe fordommer og funksjonssjåvinisme.
Pernille Fynbo GajhedePernille Fynbo Gajhede
Studerer: Teater og drama
Interesser: Jeg går 2. år på Teater og drama og har været tillidsvalgt i et år. Jeg er fra Danmark, så jeg har forståelse for at være international student. Jeg er uddannet lærer og har jobbet som det på dansk efterskole (kostskole) i 3 år, så jeg har en god forståelse for læringskvalitet, faglighed og klassedynamikker.
Motivasjon: At vi opnår at få den bedst mulige undervisning - fagligt og fysisk.
At udbrede budskabet om Høgskulen i Volda og muligheden for at studere på lige vilkår rundt i nordiske lande.
Fokus på bedre samarbejde og støtte op omkring forestillinger og koncerter mellem fagene, bl.a. på AKF
Rebekka VikRebekka Vik
Studerer: Teater og drama
Interesser: Eg er 23år gammal, jobbar som teaterinstruktør for ei barnegruppe i Volda og har en hund og en samboer. Har vert tillitsvalgt i min egen klasse i andre og tredjeklasse og trives med lederroller og ansvar :) Er positiv, snill og gøyal! 
Motivasjon: Eg brenner for å fremme kulturfag og syns det er viktig at den delen av høgskulen også blir representert og løfta opp!
Vilde AulstadVilde Aulstad
Studerer: Teater og drama
Interesser: Jeg går drama på 3. året og kommer fra Gausdal i nærheten av Lillehammer. Har vært på utveksling i California i et halvt år. 
Motivasjon: Min hjertesak er at alle skal ha muligheten til å ha en normal studiehverdag - til tross for at det dukker opp uforutsette situasjoner som corona-viruset. At alle skal kunne gå til en hverdag hvor de kan bruke klasserommene, se medstudenter og lektorer, og ha en tilpasset normal skolehverdag til tross for hva skulle gjøres. Jeg ønsker at alle skal kunne føle på en normal studiehverdag, og jeg er ikke redd for å si min sak. Vil mer enn gjerne høre på hva folk har å si om deres studenthverdag. Vil også at alle skal ha gode, luftige rom å jobbe i, at man skal kunne gå til lektorer som medmennesker om man trenger hjelp til det og mye mer som skal gjøre studenthverdagen for studenter best mulig. 
Jenny Mari Holmstrøm UllaJenny Mari Holmström Ulla
Studerer: Animasjon
Interesser: Sitt i sentralstyret til en avholdsorganisasjon for unge. Her arbeider jeg med å tilby rusfri arrangementer til studenter, unge voksne og ungdommmer. Har jobbet i denne organisasjonen som frivillig siden 2017.
Motivasjon: Her er en liste med ting jeg skal prøve å oppnå ved å få plass i studentparlamentet
-Bedre resirkulering muligheter hvor der ikke er noen
-Modernisere gammel teknologi i kampus
-Mere alternative samlinger for de som ikke vil være med på alt
Dette er store mål som jeg mener er oppnåelig dersom du stemmer sauen 2020.
 
Maja Susann MelbyeMaja Melbye
Studerer: Medieproduksjon
Interesser: Skal starte år to på medieproduksjon. Satt i parlamentet frem til sommeren 2020. Dette var en spennende og lærerik opplevelse. Jeg har veldig lyst til å fortette å jobbe for at studenttilværelsen på høgskulen skal bli så bra som mulig for alle. Jeg er opptatt av rettferdighet, åpenhet og at studenter skal føle seg sett. 
Motivasjon: Psykisk helse. Jobbe mot ensomhet og at studenter skal føle seg sett. Kommunikasjon mellom ansatte og studenter er også noe som kan forbedres.
Marte NesfossenMarte Nesfossen
Studerer: Journalistikk
Interesser: Er 22 år og går siste året på bacheloren min på journalistikk. Var med i Studentparlamentet mitt første år i Volda, og syns det var veldig lærerikt. Ønsker å gjøre noe ved sidene av studiene dette semesteret, og vet fra erfaring at Studentparlamentet er et supert sted å engasjere seg, møte nye folk og involvere seg i hva som foregår på skolen.  
Motivasjon: Jeg har sittet ett år i Studentparlamentet, og kunne tenkt å være enda mer involvert i år. For meg er det viktig at Høgskulen i Volda forsetter å være et Miljøfyrtårn, så jeg håper jeg kan være med å jobbe for miljø og en bærekraftig høyskole. 
Nora SkranefjellNora Skranefjell
Studerer: PR, kommunikasjon og media
Interesser: Har student sammenlignende politikk i bergen og går nå PR i volda. Har vært politisk engasjert før og tenker studentparlamentet hadde vært fint for meg!  
Motivasjon: Ønsker bare at alle studenter skal ha det bra på skolen. Sosial trivsel er veldig viktig for meg og at alle skal føle seg inkludert og sett!
Sander R. HaugeSander R. Hauge
Studerer: PR, kommunikasjon og media
Interesser: Har tidligere vært nestleder i Odda AUF, og er aktiv fotballspiller.
Motivasjon: Ønsker å være med på å gjøre hverdagen enda bedre for studenter i Volda!
Simen VederhusSimen Vederhus
Studerer: Journalistikk
Interesser: Jeg er 31 år, å kommer fra Kristiansand. Jeg har 10 års erfaring fra arbeidslivet, innen mat/restaurantbransjen. Fra 2013 til sommer 2019, jobbet jeg som servitør/kokk på en foodcourt hjemme i Kristiansand. Før jeg høsten 2019 begynte på Høgskolen i Innlandet campus Hamar og tok et årsstudium i Samfunnsfag. Jeg begynte ved høgskolen her i høst, hvor jeg nå går Journalistikk.  
Motivasjon: Jeg var klasse tillitsvalgt, for min klasse på årsstudium i samfunnsfag hele forrige skoleår. I tillegg, satt jeg siste halvår fra Januar 20- Juni 20 i studentråds styret for campus Hamar. Dette var et arbeid jeg fant veldig givende, å få lov til og være med og kjempe for studentens rettigheter. Min hjertesak, er nok ensomhet blant studenter og studenters psykiske helse. At alle skal føle seg sett og inkludert.
Trygve TarangerTrygve Taranger
Studerer: Master in Media Practices
Interesser: I'm a musician, composer and amateur philosopher. I'm oriented towards people as individuals and a big fan of antifragility who aspires to be reliable and encourage others to be so as well.
Motivasjon: I was asked to apply, and I supposed it was for the best if the people at the parliament take things seriously, so I complied.
Arnaud DuhamelArnaud Duhamel
Studerer: Historie
Interesser: Jeg var medlem av studentparlamentet i fjor. Jeg kommer fra Canada og jeg fullførte norskkurset også i fjor. Jeg også var medlem av fadderveka styret som sponsoransvarlig. Jeg trives veldig godt i Norge og planen min er å sette meg til rette i Norge i fremtiden.
Motivasjon: Det jeg er mest interest i er internasjonalisering. Ikke minst fordi jeg er internasjonal student selv men også fordi jeg synes at det er i alle sin interesse å internasjonalisere.slik at Høgskulen kan forstyrke sin rykte i verden (og derfor gi større verdi til vitnemålet), studenter kan få mulighet til å oppleve utlandet ved å gå på utveksling og til og med Norge selv får mulighet til å tiltrekke verdens talenter.

En veldig bra prosjekt ville ha vært å oprette en engelskspråklig bachelorgrad i mediefag, særlig ved å ta i betrakning at Høgskulen bygger et helt nytt mediehus i forkant av teknologien.

Catharina Voll MatthewsCatharina Voll Matthews
Studerer: Planlegging og administrasjon
Interesser: Jeg er 22 år fra Oslo. Dette er første året mitt her i Volda og stortrives allerede. Har tidligere vært politisk aktiv i mange år og sittet i elevrådet ikke minst ha æren av å være med i kvalitetsutvalget. 
Motivasjon: Min motivasjon er å hjelpe alle til en enkelte skolehverdag, trives og høre etter alle ønsker. Uansett hva det skulle være. Jeg er for og med studentene. Ikke vær redd å snakke med meg om det er noe, du ser meg på fjelltur, hjemme eller på rokken!
Daria JermacaneDaria Jermacane
Studerer: Barnevernspedagog
Interesser: Jeg heter Daria og kommer fra Russland. Jeg er ganske kjent med Volda og Høgskulen siden jeg har vært her som Erasmus-student to ganger og NIS-student i fjor. Jeg var i Parlament i fjor, og det var en veldig trivelig opplevelse selv om det var litt vanskelig å følge alle sakene på norsk. Nå har jeg blitt bedre i norsk og kan bidra mer og være mer oppmerksomme på alt som skjer i Parlament. 
Motivasjon: Jeg mener at jeg kan bidra til den internasjonale siden av Parlament siden jeg ikke er norsk og vet at det kan være vanskelig for internasjonale studenter å blande inn. Selv om det ikke er noen utveksling studenter dette semesteret, har vi fremdeles NIS og master studentene.  Dessuten har jeg noen ideer som kan hjelpe å forbedre biblioteket.
Maral Pour KhodabakhshMaral Pour Khodabakhsh
Studerer: Sosialt arbeid
Interesser: Jeg er en jente med masse energi og liker møte nye mennesker og høre på dem om det de har i hjertet. 
Motivasjon: Jeg er rullestolbruker, men kan gå litt, jeg ser ofte studentaktivitetene som blir arrangert ikke har rullestolvennlig tanken i programmene sine. Jeg vil derfor gjøre en forskjell for å passe på at alle arrangementer som blir planlagt er passelig for alle som har forskjellige fysiske utfordringer. Jeg er også opptatt av at alle studentene blir hørt og å skape et godt miljø både i klassen og på skolen. 
Stian AnderssonStian Woo Andersson
Studerer: Sosialt arbeid
Interesser: Jeg er 22 år og studerer historie. Jeg kommer fra Bodø og dette blir mitt andre år her i volda, jeg er en aktiv sosial jævel som liker å være med på ting, med dette mener jeg at jeg foretrekker å ha en noge lunde travel hverdag. Jeg liker å trene og være sosial og samt, gjøre andre aktiviteter som stopper meg fra å råtne bort på sofaen. 
Motivasjon: Min motivasjon til å bli med i studentparlamentet er noe omdiskutert, selv om jeg kanskje mangler erfaring og det som skal til for å tilfredstille de kravene som er satt. så har jeg et stort ønske om å gjøre studietiden så bra som mulig for så mang som mulig. Det som skiller meg fra de andre og som kanskje er en av mine få gode kvaliteter er at jeg er en omgjengelig person, som er åpen for å snakke med alle om alt, og en fetish for å gjøre andre fornøyd. om jeg kan være den som bidrar til en bedre studie hverdag, så er jeg fornøyd.