Erik Cyrus Fooladi
Professor
Institutt for realfag
Professor i tverrfaglig didaktikk og formidling / Professor in Interdisciplinary Education and Communication
Utdanning, hovedtrekk
2008: Dr.scient., metallorganisk kjemi, Universtitetet i Oslo
1997: Cand. scient., metallorg. kjemi, Universtitetet i Oslo
1995: Cand. mag., organisk kjemi, Universtitetet i Oslo
Undervisning og kompetansearbeid ved HVO
Naturfag og naturfagdidaktikk
Matkultur og helse
Lærarutdanning, PPU (realfag) og barnehagelærarutdanning (master)
Dekomp vgo yrkesfag (restaurant- og matfag), Rekomp barnehage
Faglige interesser
Naturfagdidaktikk med vekt på argumentasjon, utforsking, tverrfaglighet og kontekstbasert undervisning
Formidling av naturfag og forsking
Kjemi og mat, molekylær gastronomi
Tverrfaglighet med mat og estetiske erfaringer som kontekst
Sanseerfaringer
Kunnskap/epistemologi, fra et didaktisk perspektiv, i skjæringspunkt mellom vitenskap, håndverk og kunst
Vitskapeleg arbeid
CRIStin
Bøker
A Pinch of Culinary Science - Boiling an Egg Inside Out and Other Kitchen Tales [ISBN 978-1-138-61130-6] 242s.
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia
Publisher: CRC Press
Kjemi på kjøkkenet - Om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier [ISBN 9788282821575] 207s.
Publisert 2017 av Anu Hopia, Erik Cyrus Fooladi
Publisher: Humanist Forlag
Vitskaplege artiklar og bokkapittel
Exploring the senses of taste with young children: Multisensory discoveries of food
Publisert 2024 av Jennifer Coe, Lorenzo Manera, Erik Cyrus Fooladi
Food in science, science in food – Interdisciplinarity in science/chemistry and home economics lower secondary curricula across three countries
Publisert 2023 av Erik Cyrus Fooladi, Maiju Tuomisto, Janni Haapaniemi
Økologisk berekraft formidla til barn og unge – ein innhaldsanalyse av nyheitsmagasinet Supernytt
Publisert 2022 av Kristian Fuglseth, Erik Cyrus Fooladi
Flere ting på en gang? Pluralisme i lydlig erfaring og utøvelse
Publisert 2022 av Erik Cyrus Fooladi, Andreas Barth
Revisiting the “porridge feud” in 19th century Norway: How knowledge and methods from multiple disciplines may reveal new clues to historical cooking practices
Publisert 2022 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia
Between Education and Opinion-Making - Dialogue between Didactic/Didaktik Models from Science Education and Science Communication in the Times of a Pandemic
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
Taste as Science, Aesthetic Experience and Inquiry
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
Inquiry as a context-based practice – a case study of pre-service teachers’ beliefs and implementation of inquiry in context-based science teaching
Publisert 2019 av Jaana Herranen, Päivi Kousa, Erik Cyrus Fooladi, Maija Aksela
Chefs and researchers: Culinary practitioners' views on interaction between gastronomy and sciences
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia, Daniel Lasa, Juan-Carlos Arboleya
Close neighbours, different interests? Comparing three Nordic Home Economics curricula
Publisert 2017 av Maiju Tuomisto, Janni Haapaniemi, Erik Cyrus Fooladi
Culinary precisions as a platform for interdisciplinary dialogue
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia
Mechanism for C-H bond activation in ethylene in the gas phase vs. in solution - vinylic or agostic? Revisiting the case of protonated Cp*Rh(C2H4)(2)
Publisert 2010 av Erik Fooladi, Andreas Krapp, Osamu Sekiguchi, Mats Tilset, Einar Uggerud
Praktiske og erfaringsbaserte arbeids- og vurderingsformer i NSM
Publisert 2004 av Erik Fooladi
Synthesis and characterization of half-sandwich N-heterocyclic carbene complexes of cobalt and rhodium
Publisert 2004 av Erik Cyrus Fooladi, Bjørn Dalhus, Mats Tilset
Anna
Numeracy in a context-based science museum workshop
Publisert 2024 av Beate Krøvel Humberset, Erik Cyrus Fooladi, Oda Heidi Bolstad, Mia Scott-Dahl
Kva er utforsking? Utvikling av eit masteremne for barnehagelærarar
Publisert 2024 av Leif Bjørn Skorpen, Erik Cyrus Fooladi
Forsking på barn og smak - God morgon Møre og Romsdal
Publisert 2024 av Erik Cyrus Fooladi
Utforsking i barnehagen
Publisert 2024 av Erik Cyrus Fooladi, Leif Bjørn Skorpen
Julens kjemi
Publisert 2023 av Erik Cyrus Fooladi
Utforsking i barnehagar
Publisert 2023 av Leif Bjørn Skorpen, Erik Cyrus Fooladi
Interdisciplinarity in science and home economics curricula across three Nordic countries
Publisert 2023 av Erik Cyrus Fooladi
Norte y Sør: Olfactory art installations in Eidsfoss, Norway
Publisert 2023 av Erik Cyrus Fooladi, Bruno Mesz, Andreas Barth, Maria Zegna
Med smak som måleinstrument - Tverrfaglighet, sanseerfaringer og utforsking på kjøkkenet
Publisert 2023 av Erik Cyrus Fooladi
Norsk matkultur for internasjonale studentar
Publisert 2023 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Study Norwegian Food Culture
Publisert 2023 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Norte y sør - Multisanselige installasjoner og performance
Publisert 2023 av Erik Cyrus Fooladi, Andreas Barth, Maria Zegna, Bruno Mesz
Frå låge søkartal - via ekstern evaluering - til nye studium og gode søkartal. Studietilboda i Matkultur og helse.
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Mat i vinden! Rekordopptak for Mat og helse
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Undervisningkjøkkenet på Kaarstad gjennom 100 år
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Matkultur på Haualeite
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
TTI as a tool for supervising teacher students
Publisert 2022 av Elisabeth Innselset, Bjørnar Sæterås, Kari Aslaug Hasle, Stine M. Ekornes, Erik Cyrus Fooladi
Seminar for lærarar: Utforsking, tverrfaglegheit og berekraft i praksis
Publisert 2022 av Mia Scott-Dahl, Beate Krøvel Humberset, Oda Heidi Bolstad, Erik Cyrus Fooladi
Matkultur på Volda bygdetun
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Kritisk tenking.... på kjøkkenet
Publisert 2022 av Erik Cyrus Fooladi
Kreativitet og skapende læring i en mer praktisk skole, med eksempelet smak
Publisert 2022 av Eli Kristin Aadland, Erik Cyrus Fooladi
Analyse av studentar si undervisning i PPU
Publisert 2022 av Bjørnar Sæterås, Elisabeth Innselset, Kari Aslaug Hasle, Erik Cyrus Fooladi, Stine M. Ekornes
Using all the senses in teaching and learning
Publisert 2022 av Erik Cyrus Fooladi
Visuell akademisk stereotypi av Kierulf-utvalgets ytringsvettregler
Publisert 2022 av Erik Cyrus Fooladi
Vidareutdanninga Matkultur (30 stp)
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Matkultur - trendy vidareutdanning
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Vidareutdanning i Mat og helse 1 (30 stp)
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Skreddarsydd vidareutdanning for lærarar
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Estetiske perspektiver på smak i mat og helse
Publisert 2022 av Erik Cyrus Fooladi
Forsker på grøt
Publisert 2022 av Erik Cyrus Fooladi
Berekraft formidla til barn og unge gjennom TV – Ei analyse av økologisk berekraft i Supernytt
Publisert 2021 av Kristian Fuglseth, Erik Cyrus Fooladi
Årets matblogg ved HVO
Publisert 2021 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Smaken er som baken, eller? Om smak i praktisk, utforskende og tverrfaglig undervisning
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi, Mia Scott-Dahl
Disciplinary Encounters in Flavour and Music - A case study of interdisciplinarity in music and science by way of flavour and composition in upper secondary education
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi
Samle og bearbeide data - Hvor flytende er ulike matoljer?
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi, Kirsten Fiskum
Teaching Argumentation and Inquiry through Culinary Claims
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi
«Forsker hjelper vitensenteret ved Atlanterhavsparken»
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi
Teaching Argumentation and Inquiry through Culinary Claims
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi
Editorial: Special Issue “Promoting STEAM in Education”
Publisert 2021 av Jaana Herranen, Erik Cyrus Fooladi, Marina Milner-Bolotin
– Samtaler om mat trenger ikke nødvendigvis handle om hva som er godt og vondt eller sunt og usunt
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi
Snakk om mat! Smak som inngang til sanselighet, utforsking og estetiske erfaringer
Publisert 2021 av Erik Cyrus Fooladi
Smak som kroppslig sans, utforsking og estetisk erfaring
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
Tverrfaglig arbeid og STEAM i skolen
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
Can science make a difference when music education is the main goal?
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi, Siv Kristin Aurdal
Putting sense experiences at the front in STEAM-oriented inquiry
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
Kan smak måles?
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
En fysiker, en kjemiker og en religionshistoriker går inn på et kjøkken…
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
Trenger norske elever eksamen i enda flere fag?
Publisert 2020 av Erik Cyrus Fooladi
Åpne matvitenskapelige verksteder for formidling av forskning og naturvitenskapelige tenke-/arbeidsmåter
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi
Performance snapshots from multisensory activities for children and youth in kindergarten and school (multisensory performance)
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi, Andreas Barth
Taste as inquiry and aesthetic experience in science and transdisciplinary education
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi
Deltaker i panelsamtale om dybdelæring, tverrfaglighet og fagfornyelsen
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi
Taste in Science and Transdisciplinary Education
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi
Deltakelse i programmet Praktisk info med Jon Almaas
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi
God kjemi på kjøkkenet? Mat og helse med ei klype tverrfaglighet
Publisert 2019 av Erik Cyrus Fooladi
Vitenskap på kjøkkenet - Om kaker som (ikke) faller sammen og egg som kokes fra innsida og ut
Publisert 2018 av Erik Cyrus Fooladi
Context as social circumstance and some implications thereof. Short contribution in roundtable: Science and Technology Education in response to global, socio-environmental challenges.
Publisert 2018 av Erik Cyrus Fooladi
“The porridge music experiment” - Using all five senses in the intersection between scientific and aesthetic practices. In the symposium: "STEAM (STEM+Arts): A collective inquiry into potential and limitations of ‘A’ as aesthetics and art-forms in science and technology education vis-à-vis a sustainable future".
Publisert 2018 av Erik Cyrus Fooladi
Kontekstbasert kjemiundervisning med sansene som måleinstrument
Publisert 2018 av Erik Cyrus Fooladi
Exploring chemistry teachers' perspectives on questioning and providing a new way of analyzing teacher questions in science classrooms [ISBN 978-82-308-3839-6] 245s.
Publisert 2018 av Festo Kayima, Matthias Gregor Stadler, Erik Cyrus Fooladi
Radiointervju i programmet Jacobsen på NRK P1+
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
Kommunikasjon på tvers - Å samarbeide med flinke folk som ikke har snøring på naturfag
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
Round table: Discussion about the interaction Science and Gastronomy
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
Smaken er som baken: den kan måles. Om sanseopplevelser i utforsking og argumentasjon
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
Kjemi på kjøkkenet - boklansering
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
"Aesthetic" and "analytic" in concert - combining multisensory experience and inquiry
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
Does school science provide answers to “everyday life” questions? Student choices of information sources in open-ended inquiry
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
Lesing av fagtekster i naturfag: Er naturfaglige tekster annerledes enn andre tekster?
Publisert 2017 av Erik Cyrus Fooladi
Studentar sette smaksløkane i sving.
Publisert 2016 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi, Ammar E. Ali Hassan
Halvsannhet + halvsannhet ≠ helt riktig
Publisert 2016 av Erik Cyrus Fooladi
Close neighbours but different interests? A comparison of Home Economics curricula from three Nordic countries
Publisert 2016 av Maiju Tuomisto, Janni Vanhanen, Erik Cyrus Fooladi, Maija Aksela
Linking Home Economics and Science Curricula in Three Nordic Countries - Possibilities for Integration and Dialogue
Publisert 2016 av Erik Cyrus Fooladi, Janni Vanhanen, Maiju Tuomisto, Maija Aksela
Kvalitet i opplæring i mat og helse - data fra klasseromsforskning
Publisert 2016 av Eli Kristin Aadland, Hege Wergedahl, Erik Cyrus Fooladi, Kari Ryslett
Context-based chemistry teaching
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi
The porridge feud – who was right in 19th century Norway?
Publisert 2015 av Anu Hopia, Erik Cyrus Fooladi
What is molecular gastronomy? And can it be used in high-quality science communication?
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi
Søt musikk og sure toner, bokstavelig talt? - Om forholdet mellom lyd og smak
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi
Interaktiv multisensorisk performance - Smak og lyd
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia
Matvitenskap og matkultur - møte mellom vitenskap og håndverk i en "molekylær gastronomi-workshop".
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia
Kontekst-basert undervisning: Hvordan kan vi bruke sanseopplevelser til å lære mer om både naturfag og mat?
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi, Maiju Tuomisto
What is inquiry? - Student teachers’ implementation of inquiry in context-based teaching (revised title)
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi, Jaana Herranen, Päivi Kousa, Maija Aksela
Molecular gastronomy club as informal learning context for scientific and epistemic practices
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi, Maiju Tuomisto, Anu Hopia, Maija Aksela
Walking the epistemic tightrope - Science versus craftsmanship in two science-oriented cookbooks from the 19th and 20th century
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi
Food and cooking as context for science teaching - Taking both science and food seriously
Publisert 2015 av Erik Cyrus Fooladi
Kokken og kjemikeren: På tur med varme og strøm
Publisert 2014 av Erik Cyrus Fooladi, Øyvind Johan Andersen
"Scent and sound" - Sensory correspondences in performance and education
Publisert 2014 av Erik Cyrus Fooladi, Andreas Barth
Culinary claims as entry to the “how we know”s of science in an informal learning environment
Publisert 2014 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia
Blåbærtrio
Publisert 2014 av Berit Reitan, Erik Cyrus Fooladi, Tobias Håkansson
Grøt kokt på vitenskapelig vis - Mat og naturfag
Publisert 2014 av Tobias Håkansson, Erik Cyrus Fooladi, Berit Reitan
Kokken og kjemikeren: Glutenfri bakst - en kontekst å lære om mer enn bare intoleranser
Publisert 2014 av Erik Cyrus Fooladi, Øyvind Johan Andersen
Scent & Sound performance
Publisert 2014 av Erik Cyrus Fooladi, Andreas Barth, Bruno Mesz
"Scent and sound" - Sensory correspondences in performance and education
Publisert 2014 av Erik Cyrus Fooladi, Andreas Barth
Rydd opp, Torbjørn Røe Isaksen!
Publisert 2014 av Erik Cyrus Fooladi, Øyvind Johan Andersen
Matkultur på Volda bygdetun
Publisert 2013 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Kitchen stories - Matpåstander, utforsking og argumentasjon
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi
“Kitchen stories”: Argumentation and inquiry in the context of food and cooking
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi
Food, science and society - Culinary claims as context for interdisciplinary learning and collaboration
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi, Anu Hopia
Learning acidity in the context of molecular gastronomy through argumentation – Making of a blueberry trio
Publisert 2013 av Linnea Töyrylä, Maija Aksela, Anu Hopia, Erik Cyrus Fooladi
Rose water distillation
Publisert 2013 av Milja Helenius, Maija Aksela, Anu Hopia, Erik Cyrus Fooladi
Cooking as “epistemic tightrope walking” - Science versus craftsmanship in selected contemporary- and 19th century literature
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi
The Scent and sound project – Developing musical performance that plays more strings than those of the eyes and ears only
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi
Å lære naturvitenskap gjennom å leke med maten
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi
Matpåstander og utforsking - Vitenskap og tradisjon
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi
Kokken og kjemikeren: Et unikt fag med kunnskapsmessig splittet personlighet?
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi, Øyvind Johan Andersen
Lær med mat, smak med nesa - Smaksutvikling gjennom opplevelser og aktiviteter med smak og lukt
Publisert 2013 av Erik Cyrus Fooladi
Kokken og kjemikeren spør hverandre
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi, Øyvind Johan Andersen
Redaktørens spalte
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Filosofering ved kjøkkenbenken - refleksjoner over oppvask i tre ulike fagkulturer
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi, Øyvind Johan Andersen
Mat som innfallsvinkel til naturfag; tar vi maten på alvor?
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Prosjekt Kitchen stories - Argumentasjon og utforskning for lærerstudenter gjennom innsamling og analyse av matpåstander
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Prøvesmaking del 2 - Blindtest og dobbel blindtest
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Prøvesmaking del 1 - Er det forskjell på to ulike prøver? (triangeltest)
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Å lage glutenboller; om hvor trådene og boblene i gjærdeigen kommer fra
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Food in a prehistoric cooking pit - Heat, history and cooking
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Molecular gastronomy in science- and cross-curricular education: The case of "Kitchen stories"
Publisert 2012 av Erik Cyrus Fooladi
Mat som innfallsvinkel i kjemi og naturfag
Publisert 2012 av Erik Fooladi
"Troll cream" and other mixtures - Do we need to know about dispersions?
Publisert 2011 av Erik Fooladi
Fagtekster og undervisningsopplegg utviklet for Geitmyra matkultursenter for barn
Publisert 2011 av Erik Fooladi
Food in Science and Science in Food
Publisert 2011 av Erik Fooladi
Kjemikaren – frå trollmann til forskar
Publisert 2011 av Erik Fooladi, Øystein Foss
Innslag om mirakelfrukt og den fysiologiske virkningen av proteinet miraculin
Publisert 2011 av Schrödingers katt NRK, Erik Fooladi
Hvor små er atomer og molekyler? – Om å bruke et interaktivt verktøy om tierpotenser for å visualisere de aller minste tingene
Publisert 2011 av Erik Fooladi, Ingebjørg Ellingsen
«Lett» og «light» – hva betyr egentlig det?
Publisert 2011 av Erik Fooladi, Ingebjørg Ellingsen
Lesing av fagtekster i naturfag : er naturfaglige tekster annerledes enn andre tekster? 35s.
Publisert 2010 av Erik Fooladi
Sjokolade er ein dispersjon
Publisert 2010 av Erik Fooladi
Matkultur for små og store
Publisert 2010 av Heidi Brunstad-Øyehaug, Erik Fooladi
"Kitchen stories" - Assertions about food and cooking as a framework for teaching argumentation and inquiry
Publisert 2010 av Erik Fooladi
"Kitchen stories" - Assertions about food and cooking as a framework for teaching argumentation and inquiry
Publisert 2010 av Erik Fooladi
Matkultur for små og store
Publisert 2009 av Heidi Brunstad-Øyehaug, Erik Fooladi
Mat i kokegrop
Publisert 2009 av Erik Fooladi
Kan man lære naturfag gjennom å leke med maten?
Publisert 2009 av Erik Fooladi
Julekakekjemi, ...og litt fysikk
Publisert 2009 av Erik Fooladi
Perfekte egg til påskefrokosten (internettartikkel)
Publisert 2009 av Erik Fooladi
Gjær i flaske
Publisert 2009 av Erik Fooladi
Å tolke en gammel oppskrift på hermetikk
Publisert 2009 av Erik Fooladi
Middagstilbehør kan være en varm potet
Publisert 2009 av Erik Fooladi
Group 9 half-sandwich compounds – synthesis, structure and reactivity
Publisert 2008 av Erik Cyrus Fooladi, Mats Tilset
Matkultur for små og store
Publisert 2008 av Heidi Brunstad-Øyehaug, Erik Fooladi
Group 9 Half-Sandwich Compounds - Synthesis, Structure and Reactivity 134s.
Publisert 2008 av Erik Fooladi
Publisher: Unipub forlag
Matkultur for små og store
Publisert 2007 av Heidi Brunstad-Øyehaug, Erik Fooladi
Matkultur for små og store
Publisert 2006 av Heidi Brunstad-Øyehaug, Erik Fooladi
Nakne egg
Publisert 2006 av Erik Fooladi
Å fange luft med egg - Om trollkrem, skum og proteiner
Publisert 2005 av Erik Fooladi
Matkultur for små og store
Publisert 2004 av Heidi Brunstad, Erik Fooladi
Mat, kultur og konservering : en naturfaglærer lurer seg inn bakdøra
Publisert 2004 av Erik Fooladi
Høna eller egget? - og ting vi kan gjøre med et egg utover å spise det
Publisert 2004 av Erik Fooladi
Erfaringsbasert læring i faget natur, samfunn og miljø i allmennlærerutdannelsen - IKT som mediator og katalysator forpraktisk og eksperimentelt basert undervisning i praksisfeltet
Publisert 2004 av Erik Fooladi
NSM i PLUTO - status våren 2003
Publisert 2003 av Erik Fooladi
Hva er konservering og hvorfor må vi konservere?
Publisert 2003 av Erik Fooladi
Ethene Oligomerisation in Various Reaction Media
Publisert 2003 av Erik Fooladi, Inge Aleksander Bruheim, Osamu Sekiguchi, Mats Tilset, Tyge Greibrokk, Einar Uggerud
Superstreng 34 - med molekylærgastronom Erik Fooladi Superstreng på Kanal 24
Publisert 2002 av Erik Fooladi
Natur, samfunn og miljø i PLUTO ved Høgskulen i Volda - Midtveisrapport høsten 2002 10s.
Publisert 2002 av Erik Fooladi
Månedlig innslag i "Matspalten" i Sunnmørsposten
Publisert 2001 av Erik Fooladi
Matnyttig tradisjonslæring
Publisert 2000 av Erik Fooladi
Alkoholen forsvinner ikke
Publisert 1999 av Erik Fooladi
Haustdag på bygdetunet Mattradisjonar og -kultur i sentrum
Publisert 1999 av Erik Fooladi
Nytt matstudium ved høgskulen
Publisert 1999 av Erik Fooladi, Heidi Brunstad