«Kunnskap for framtida»
Volda University College

           

Nyhende

eirik_velle_barnehage_220.jpg

Barnehagekonferansen 2014

Barnehagekonferansen 2014 blir arrangert 30. og 31. oktober på Rica Parken Hotel i Ålesund. Konferansen er eit årleg samarbeidsprosjekt mellom Høgskulen i Volda, Utdanningsforbundet Møre og Romsdal og Fylkesmannen i Møre og Romsdal, oppvekst- og utdanningsavdelinga. Barn og leik er sentralt tema i år.

Karrieredagane2013_Foto_Tone_Solhaug_rgb_014_220.jpg

UTDANNINGSDAGANE 2014

Under Utdanningsdagane 4. -6. november kan over 700 elevar frå dei vidaregåande skulane og folkehøgskular i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane få oppleve korleis det er vere studentar. Det er det fjerde året at Høgskulen i Volda arrangerer Utdanningsdagar for desse målgruppene.

KrokanHaug.jpg

HVO inviterte heile verda til seminar!

Når eit seminar handlar om digital kompetanse og korleis skulen skal utøve sitt samfunnsoppdrag i møte med den teknologiske utviklinga, meiner fagmiljøet på Digital kompetanse i læring (DKL) at det berre er naturleg å dele det med verda.

hogskulekoret_220.jpg

Konsert

Høgskulen sitt kor og orkester byd inn til konsert i Volda kyrkje torsdag 23. oktober kl. 19.30.

Magnar_Am_220.jpg

Magnar Åm er vinner av Edvardprisen 2014

Komponisten og HVO-professoren Magnar Åm er vinner av Edvardprisen 2014 i kategorien Samtid. Overrekkelsen skjer under innvielseskonserten i Fosnavåg konserthus førstkommende fredag.

skolen_220.jpg

Grunnskolelærerstudenter i praksis ved Den norske skolen i Malaga

15 studenter fra 3.årstrinn i grunnskolelærerutdanninga (GLU) på Høgskulen i Volda, har for tiden praksis på den norske skolen i Malaga.

Pernille_og_Tormod_220.jpg

Studentrepresentantane i Høgskulestyret 2014-2015

Pernille Solvang og Tormod Daae Smedsvig vil representere studentane sine interesser i Høgskulestyret det komande året. Personleg vara for desse er Joanna Antoniak og Erlend Kernmo Langset.