Viktig: Studentlivet

studentliv

Helsesista og Adil Khan til Rokken

Å snakke om psykisk helse kan være vanskelig, men det angår oss alle. Selv om de fleste av oss trives godt med studentlivet, er dette en periode som for mange er sårbar. Torsdag 15. mars inviterer derfor Studentsamskipnaden i Volda til foredragskveld om studenters psykiske helse. På programmet står både Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som hele Norges Helsesista, og danser Adil Kahn. 

Helsesista // Tale Maria Krohn Engvik

I løpet av kort tid har Tale kanskje blitt en av de mest kjente norske brukerne på Snapchat. Gjennom sine mange stories på @Helsesista har hun løftet frem barn og unges psykiske helse, hverdagslige utfordringer og tatt et ordentlig oppgjør med fastgrodde tabuer. 

Adil Kahn 

Adil Kahn er for mange kjent fra programmene Dansefeber og Norske Talenter, men har siden den gang blitt en kritikerrost skikkelse på den norske kulturscenen. I dag holder Adil foredrag for barn og unge om viktigheten av å ta vare på egen psykisk helse, om å bli sett og inkludert, om verdien av et smil og om å bli anerkjent for den du er og hva du gjør og presterer. 

Mellom slagene blir det også musikalske toner fra up and coming-artist Solå. Stavangerjenten Sol Sunnanå Eriksen byr på myke melodilinjer og noe melankolsk-ironiske tekster, med elementer fra både soul og hiphop. 
Enkelt servering så langt det rekker. 

ID: 18 + 
GRATIS INNGANG

Lenke til Facebook-hending

Del på