Trekk pusten – Eksamensboost er her!

Tekst: Vilde Moltudal Igland , Foto: Lea Kristin Albertsen / HVO

- Oppdatert

Kaller alle Volda-studenter! Trenger du hjelp, motivasjon eller bare en pause frå eksamensstresset? – Bli med på Eksamensboost fra 13. til 16. mai, og få det påfyllet DU trenger i eksamensperioden.

Tradisjonen tro steller gode krefter ved HVO og SiVolda til gode arrangement i innspurten til eksamen, for å bidra til en god studie- og eksamenstid i Volda. Det blir et variert opplegg med både frokost, samtaletilbud, mat og prat, yoga, Sphero race, og mye mer.

Programmet finner du her:


Gratis mat, veiledning eller bare en digg plass å chille?

Fra mandag til torsdag er du velkommen til en god start på dagen med gratis frokost i biblioteket frå kl. 09.00. Her kan du bli værende og sitte med eksamensforbredelsene dine, nytte godt av pauseaktivitetene eller få god hjelp av veiledningsskraken tirsdag og torsdag.

Visste du at å ta gode pauser er noe av de lureste du kan gjøre i eksamenstiden?

Lag deg en god pause i kroken av kantina mandag, tirsdag og torsdag mellom kl. 13.00 og 15.00. Her finner du snacks, drikke, avslappende aktivtiteter og god prat. Kom alene eller sammen med andre!

Onsdag er det såklart lillelørdag med mat og prat. Det bruker å være et veldig populært arrangement, med god mat og gode samtaler. På dette arrangementet vil først til mølla-prinsippet bli praktisert.

Læringsverkstaden inviterer til mye gøy!

Spill i VR

Enten du vil desarmere en bombe, spille Sphero Race, delta i HVO-mesterskapet i Beat Saber eller være med på fotokonkurranse og ta det beste 360-graders bildet på campus, så er det bare å stikke innom Læringsverkstaden. Alle arrangementene her er drop-in og mellom kl. 13.30 og 15.30 i Eksamensboost-uka.

Senk skuldrene med Yoga og mindfullness

Annenhver dag er det mindfulness og yoga – godt for både kroppen og toppen. Med mindfulness kan man få pulsen ned, lande og få noen gode mindfulness-tips på veien. Yoga kan hjelpe deg med å løse opp en stiv, stillesiddende og stresset eksamenskropp.

Drop-in samtaler

rådgjevarar knytt til studentvelferd

Trenger du noen å snakke med, så tilbyr studentrådgiver Eli Anne Løksa, studenthumanist Lone Ellingvåg Knutsen og studentprest Ruth Eva Sollie drop-in samtaler mellom kl. 10–12, mandag til torsdag i Eksamensboost-uka.

Samtaleemne bestemmer du selv. Det kan for eksempel handle om stress og press knytt til eksamen, eller noe helt annet som opptar deg i livet akkurat nå.

For å få deg en samtale, tar du en post-it lapp fra «Drop-in»-plakaten utenfor Studentsørvis på Berte Kanutte-huset (BK). På post-it-lappen står tid og sted for samtalen, og hvem du skal treffe for samtale.

Disse fine folkene har tid og lyst til å møte DEG!
Les mer om studentvelferd.

Del på