Nye studentrepresentantar er klare

Tekst: Tor Mikalsen

- Oppdatert

Guro Laurendz Kvist og Simen Langeland er vald inn som studentrepresentantar i høgskulestyret for 2019/2020. Personleg vara for desse er Stine-Mari Sjøholt og Allan Levi Melby.

Det vart klart etter at valet vart avslutta 11. oktober.

Guro Laurendz Kvist (24) går på Master i undervisning og læring, spesialisering i norsk og sa følgande før valet om kvifor studentane skulle stemme på ho: Rett og slett fordi dette er noe jeg virkelig vil! I løpet av min tid som student i Volda har jeg engasjert meg mye i studentpolitisk arbeid, blant annet som Velferdsansvarlig i Studentparlamentet og som leder for Læringsmiljøutvalget til HVO. Jeg har med andre ord god kjennskap til høgskolen som organisasjon, noe jeg tror kommer godt med i arbeidet! 

Simen Langeland (26) går på Master in Media Practices og sa følgande før valet om kvifor studentane skulle stemme på han: Jeg har i mange år arbeidet med skolens ledelse som tidligere leder av studentparlamentet og mange års erfaring med styreverv. Jeg arbeider hardt for studenters rettigheter og vil sørge for at høgskolestyret handler på vegne av studentene og ikke eksterne interesser. Med meg i styret får du en representant som tør å sette ned foten når det trengs og som strekker seg langt for studentene. 

Del på