«Kompetanse for framtida»

              

Arkiv | PResseklipp

gamlem1_220.jpg

Full utteljing på verdsbasis

Doktorgradsavhandlinga til Siv Måseidvåg Gamlem har vorte verdskjend. Tidlegare har to av artiklane hennar vore av dei mest leste i verda, no har den tredje også fått same status.

Bilde1_220.jpg

Høgskulen sine siste førskulelærarstudentar

Ved Høgskulen i Volda fekk dei siste førskulelærarstudentane vitnemålet sitt dette semesteret. Dette var ein merkedag med tanke på at førskulelærarutdanninga har eksistert ved Høgskulen i Volda sidan 1971 (den gang Volda lærarskule).

Bjornar_og_Bitten_220.jpg

Urpremiere på nytt skodespel

Søndag 29. mai og måndag 30. mai kan publikum oppleve den nyskrivne krimkomedia av Vibeke Preus Bech på Studenthuset Rokken.

host_220.jpg

Avisåret 2015

I de årlige rapportene Avisåret gir Sigurd Høst en oppdatert oversikt over de norske avisenes situasjon. Årets utgave tar spesielt for seg den digitale utviklingen, der 2015 har vært et vendepunkt.

dig._jou._220.jpg

Utvikler nytt digitalt medieverksted

Mediemiljøet ved Høgskulen i Volda har opprettet et senter for å øke kompetansen om og videreutvikle digital journalistikk og digital fortelling. Et nødvendig og fremtidsrettet grep for å fortsatt være ledende på journalistikkutdanning i landet, mener fagmiljøet selv.

Kaar1_220.jpg

Festival med eit breitt spekter av opplevingar

I sitt andre år utvidar Kaarstadfestivalen programmet betydeleg og byr i år på alt frå humoristisk forteljarteater, konsertar i ulike sjangrar og kunst- og fotoutstillingar til guida naturopplevingar.

styrar_220.jpg

Skal gjere barnehagestyrarar betre rusta for framtida

Høgskulen i Volda tilbyr ei heilt ny vidareutdanning for barnehagestyrarar i elleve kommunar på Nordre Sunnmøre. Målet med utdanninga er at dei skal klare å takle utfordringane, som stadig blir fleire, i barnehagen.