«Kompetanse for framtida»


Nyhende

Vaksinering_220.jpg

Vaksinetilbod til kvinner fødd 1991 og seinare

Alle kvinner fødd 1991 og seinare får frå hausten 2016 tilbod om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine) gjennom eit to-årig vaksinasjonsprogram.

Studiebarometer1_220.jpg

Svarte på Studiebarometeret – får festaftan som påskjønning

På fredag steller PR-studentane på tredje året i stand ein sosial kveld for alle PR-studentar på Rokken. Det får dei til med premien dei fekk for å svare på Studiebarometeret i fjor. – Dette ser vi fram til, det lønar seg å svare, seier student Kristian Rindheim.

it_220.jpg

Ikke la deg lure – bli med på sikkerhetskurs

I forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned i oktober inviterer Høgskulen i Volda til åpent kurs om IT-sikkerhet torsdag 27. oktober. Med på laget har de fått med seg sikkerhetsekspert i Encripto AS, Juan J. Güelfo.

stp_220.jpg

Journalistikkstudenter til St. Petersburg for å samarbeide

Sju journalistikkstudenter fra Volda fikk kjenne litt på hvordan det er å være journalist i Russland da de besøkte St. Petersburg og jobbet sammen med studenter fra et universitet der.

VSI1_220.jpg

Overrasket seg selv med medaljefangst

En liten delegasjon med studenter fra Volda kom hjem med hele sju medaljer fra studentidrettsleikene Bergen Challenge.

studbar_220.jpg

Kan påverke eiga framtid og vinne flott premie

Tysdag 11. oktober går startskotet for Studiebarometeret, NOKUTs nasjonale studentundersøking. Høgskulen ønskjer at studentane seier si meining for at utdanningane i Volda skal verte best mogleg.

Hjemmebane2_620.jpg

Volda-studentar med på produksjonen av stor NRK-satsing

Når NRK skal spele inn ein ny dramaserie, som vil gå i beste sendetid på søndagar, ønskjer dei hjelp frå mediestudentar ved Høgskulen i Volda. Dei vil også nytte seg av høgskulen sine fasilitetar som tv- og lydstudio og teknisk utstyr.

Jacob_Kjode_220.jpg

Direktør Kjøde ønskjer å slutte

På møtet i høgskulestyret 8. september gav høgskuledirektør Jacob Kjøde jr melding om at han går av med pensjon når han fyller 70 år i slutten av juli 2017.

SAVE_1_220.jpg

Powerbank tok fyr – ikke bruk laderen

Mandag 5. september ble det delt ut Powerbank til studenter ved Høgskulen i Volda i Berte Kanutte-huset av et eksternt firma. Tirsdag morgen kan det se ut som at en av disse laderne tok fyr under lading.

collage_220.jpg

Nesten dobbelt så mange kandidatar

Det politiske studentengasjementet har tatt seg kraftig opp i Volda. Medan ein før ikkje har klart å fylle opp Studenttinget ved første forsøk, er det no kamp om plassane.

Nokre snarvegar