«Kompetanse for framtida»


Nyhende

G0027704_220.jpg

Voldastudentane er mest nøgde

Studentane ved Høgskulen i Volda er mest nøgde med sin høgskule, samanlikna med dei andre høgskulane i Møre og Romsdal. Voldastudentane gav sin høgskule ein samla karakter på 4,1 der 5,0 er beste karakter. Høgskulen i Volda har gått fram med 0,2 poeng sidan i fjor, og var blant dei tre statlege høgskulane med størst framgang.

Vekestyret_220.jpg

VEKA med flere store trekkplaster

Mandag 8. februar spilles VEKA i Volda i gang når Vekerevyen har premiere. Fram til 20. februar byr VEKA på en rekke gode konserter og andre spennende arrangement.

IMG_2742_red_220.jpg

Internasjonal dag trakk fulle hus

Det store auditoriet var fylt til randen da Leo Ajkic holdt sitt foredrag under Internasjonal dag, og i standområdet vrimlet det av folk.

loype_220.jpg

Skiglede i barnehagelærarutdanninga

Å skape skiglede hjå barn i ein tidleg alder er viktig, sIik at glede og motivasjon for skiaktivitetar kan vare livet ut. Sist veke var deltidsstudentane på Barnehagelærarutdanninga ved Høgskulen i Volda på ski på Bondalseidet.

BK_vinter_585.jpg

Tor tok nettet - studentar får utsett innleveringsfrist

Orkanen Tor førte til at Høgskulen i Volda miste tilgangen til internett eit knapt døgn. Studentar som hadde innleveringsfrist i helga får eitt døgn utsett frist på innleveringa.

Leo_Ajikic_220.jpg

Leo Ajkic til Internasjonal Dag

Leo Ajkic er hovedtaler på Internasjonal dag 2016, onsdag 3. februar. Han er mest kjent fra sine TV-programmer, blant annet programmet Leos Reise.

handkapp_220.jpg

Jobbverksted for personer med en fysisk funksjonsnedsettelse

Norges Handikapforbund gjentar suksessen og inviterer til et nytt jobbverksted! Målgruppen er personer med en fysisk funksjonsnedsettelse som ønsker å jobbe. Frist for å melde seg på er 1. februar.

musikk_220.jpg

Lyttar til studentane og gjer endringar

Musikkseksjonen ved høgskulen har høyrt på tilbakemeldingane frå studentane og endra på timeplanen i vårsemesteret. – Eg merka høgt engasjement blant oss studentane no, seier Erik Vinje etter omlegginga.

IMG_3604_BK_220.jpg

HVO topp fem i landet på utveksling

Ei undersøking gjennomført av Senter for internasjonalisering av utdanning (SiU) viser at Høgskulen i Volda (HVO) er på 5. plass nasjonalt med 23 prosent av dei uteksaminerte studentane med tidlegare utvekslingsopphald.

haxan_kort_220.jpg

Stumfilm-konsert Häxan

Onsdag 20. januar kl. 19.00 kan du få med deg stuntfilm-konserten Häxan i Konsertsalen, Henrik Kaarstad-huset. Konserten er gratis og ope for alle.

Nokre snarvegar

Kva skjer?