«Kompetanse for framtida»
Volda University College


Nyhende

Stranmillis_220.jpg

Ny utvekslingsavtale for lærerstudenter

Representanter fra Høgskulen i Volda har besøkt Stranmillis University College i Belfast, og blitt enige om en avtale for student- og faglærerutveksling.

drama2_220.jpg

Byr på absurd og humørfylt forestilling

Har du lyst på en god latter? Fra 22. til 24. november setter bachelorstudentene på andre året i drama og teater opp tre forestillinger av teaterstykket Den skallete sangerinnen.

uopptak_220.jpg

TEKNISKE PROBLEM LØYST: UNDERVISNINGSOPPTAKET FOR VÅREN HAR OPNA

17.-27. november 2015 kan du som bachelor- eller masterstudent registrere deg for våren 2016.

DSCF8752.JPG

Studenter klare for utveksling

Til våren reiser 40 studenter fra HVO på utveksling til partneruniversitet i Europa, USA, Australia og Asia.

orkester_220.jpg

Tverrfagleg samarbeid om ‘The Armed Man’

Musikkseksjonen ved Høgskulen i Volda er pådrivar for ei kulturhending komande helg med oppsettinga av fredsmessa ‘The Armed Man’ av Karl Jenkins.

sjuk220_jpg.jpg

Information about mumps

At the moment there is an ongoing outbreak of the viral disease mumps in the student environment in Bergen and Trondheim. It is not registered infection outbreaks in Volda.

sjuk220_jpg.jpg

Informasjon om kusma

Det er for tida eit pågåande utbrot av virussjukdommen kusma i studentmiljøa i Bergen og Trondheim. Det er ikkje registret smitteutbrot i Volda.

bk220.jpg

Board decision in the structure debate

This is a preliminary version of the Board decision made on October 30th. The Board approves protocol at the next board meeting.

studiebarometeret-300x168.png

Sei kva DU meiner!

Alle 2.årsstudentar på bachelor- og mastergradsprogram har motteke e-post og sms frå NOKUT med invitasjon til å delta i ei nasjonal undersøking om studiekvalitet. For at kvaliteten på resultata skal bli best mogleg er det viktig at du svarar!

026_220.jpg

Hjelper elevene til å ta det rette valget

Denne uka kommer det hele 650 videregående elever fra regionen på besøk til høgskulen for å få en smak på livet som student. Utdanningsdagane skal hjelpe elevene med å ta det rette utdanningsvalget, informere og inspirere.

Nokre snarvegar

Kva skjer?