«Kompetanse for framtida»


Nyhende

Bjornar_og_Bitten_220.jpg

Urpremiere på nytt skodespel

Søndag 29. mai og måndag 30. mai kan publikum oppleve den nyskrivne krimkomedia av Vibeke Preus Bech på Studenthuset Rokken.

Kaar1_220.jpg

Festival med eit breitt spekter av opplevingar

I sitt andre år utvidar Kaarstadfestivalen programmet betydeleg og byr i år på alt frå humoristisk forteljarteater, konsertar i ulike sjangrar og kunst- og fotoutstillingar til guida naturopplevingar.

IMG_3025_220.jpg

VANN IPAD

I samband med val av studentrepresentantar til høgskulestyret 25.-29. april, vart det trekt ut ein heldig vinnar av dei som var med på å stemme. Heile 528 studentar gav si stemme, og fredag 13.05 fekk Erasmus-student Patrick Schuster overrekt premien av direktør Jacob Kjøde og leiaren i valstyret, Mona-Cesilie Andersen.

eksamensjuks.jpg

Undervisningopptak hausten 2016

9.-13. mai 2016 kan bachelor- og masterstudentar i løp registrere seg for hausten 2016.

Rotevatn_220.jpg

Rotevatn blir ny dekan ved Avdeling for mediefag

Audhild G. Rotevatn (40) er tilsett som ny dekan ved Avdeling for mediefag ved Høgskulen i Volda. Rotevatn arbeider no som redaktør og dagleg leiar i Allkunne, men tek til ved Høgskulen i Volda 1. september 2016.

digipost.png

Sikker digital postkasse

Høgskulen i Volda vil gjerne sende brev til di digitale postkasse i staden for på papir. Her får du vite meir om kvifor - og korleis.

studentval16.jpg

Nye studentrepresentantar til Høgskulestyret er valt

Fredag 29/4 vart valet av studentrepresentantar avslutta. Mari Stavdal og Nikolai Hannevik Nordlid vil representere studentane sine interesser i Høgskulestyret det komande året. Personleg vara for desse er Silje Brekka og Tormod Daae Smedsvig.

STiV-styret_220.jpg

– Om du vil vere med å påverke – still til val

Onsdag 27. april held Studenttinget i Volda val for arbeidsutvalet. Noverande leiar, Karoline Strand, meiner dette er ein unik sjanse for studentar til å få oppleve mykje moro og samstundes skaffe seg viktig erfaring.

Lillehammer2_220.jpg

Einaste i landet med markant framgang

Søkartala til Journalistikkutdanninga i Volda går imot nedgangen dei siste åra og den nasjonale trenden i år. – Det er interessant å sjå at vi er meir populære enn fleire av storbyane, seier dekan Pål Aam.

Sokartal_220.jpg

Rekordmange førsteprioritetssøkarar

Med ein auke på 15 prosent frå fjoråret har Høgskulen i Volda aldri hatt så mange førsteprioritetssøkarar per 15. april som i år.

Nokre snarvegar