«Kompetanse for framtida»

StudentRegistrering hausten 2016


Nyhende

plass1_220.jpg

Inspirert av storsuksessen «Skam»

Gruppa som vann innovasjonscampen for grunnskulelærarstudentar ville nå ut til ungdommen. Grepet var like enkelt som genialt: Dei brukte «Skam» som mal.

ss1_220.jpg

Studenten som forsker med proffene

Hege Lende Sørbråten har travle dager når hun er med på å fullføre høgskolens første EU-forskningsprosjekt. Den unike erfaringen tar hun med seg inn i mastergradarbeidet sitt.

dale1_220.jpg

Landbruks- og matministeren utfordra journalistikkstudentane

Som 19-åring og fersk lokalpolitikar for 13 år sidan fekk Jon Georg Dale si første medietrening av journalistikkstudentane ved Høgskulen i Volda. Tysdag var ministeren tilbake i Volda og gav studentane råd.

peter_lord_220.jpg

– Mr. Aardman, Peter Lord, blir professor i Volda

– Vi er svært glade for at den verdsleiande animatøren og Oscar-nominerte grunnleggaren av Aardman Animations Studio, Peter Lord, no blir professor II ved animasjonsutdanninga i Volda, seier fagleg leiar Andrés Mänd.

Datahjelp_220.jpg

IT-hjelpa i nytt kontor

Har du problem med datamaskinen eller tilkoplinga til Internett? No er hjelpa nærare enn nokon gong. Orakeltenesta, eller IT-hjelpa, har fått nye lokale i Berte Kanutte-huset.

AKF_frukost_i_parken_220.jpg

Frukost i parken

I strålande solskin i den flotte parken ved det nyrenoverte Henrik Kaarstad-huset, kunne dekan Aud Folkestad helse dei nye studentane ved Avdeling for kulturfag velkomne.

JRO_220.jpg

– Det er deg sjølv det kjem an på

Rektor Johann Roppen oppmoda dei nye studentane til å engasjere seg, og sa i sin opningstale at i Volda kan ein påverke sitt eige og andres liv i større grad enn ein kanskje trudde var muleg.

SnipImage_220.jpg

Høgskulen i Volda tek i bruk studentbevisappen

Frå semesterstart hausten 2016 er digitalt studentbevis tilgjengeleg også for studentar ved Høgskulen i Volda.

G0027704_220.jpg

Ny student?

Er du ny student hos oss? Då har du mykje å glede deg til! Her finn du nyttig informasjon om blant anna ditt studium, registrering og program for opningsdagen.

heather1_220.jpg

En spontan sommerjobb på fjellet

5. juli ble jeg oppringt av Norsk Fjellfestival og spurt om jeg hadde lyst til å være «Festivaleventyrer» under festivalen deres i Romsdalen.

Nokre snarvegar