«Kunnskap for framtida»
Volda University College

Nyhende

skolen_220.jpg

Grunnskolelærerstudenter i praksis ved Den norske skolen i Malaga

15 studenter fra 3.årstrinn i grunnskolelærerutdanninga (GLU) på Høgskulen i Volda, har for tiden praksis på den norske skolen i Malaga.

Pernille_og_Tormod_220.jpg

Studentrepresentantane i Høgskulestyret 2014-2015

Pernille Solvang og Tormod Daae Smedsvig vil representere studentane sine interesser i Høgskulestyret det komande året. Personleg vara for desse er Joanna Antoniak og Erlend Kernmo Langset.

CP_Campus_Volda_220.jpg

Oppstart av campusprosjekt i Volda

– Skal vi framleis vere ein attraktiv studiestad, må vi planleggje for framtida no, seier rektor Per Halse ved Høgskulen i Volda. Høgskuleleiinga, Statsbygg og fleire lokale og regionale aktørar var måndag samla for å starte opp eit campusprosjekt i Volda.

elktronisk_val.jpg

Valg av Studentrepresentanter til Høgskulestyret

Den 14. oktober er det valg av studentrepresentanter til Høgskulestyret. Nytt i år er at vi skal stemme elektronisk ved at du logger deg inn på den vedlagte linken med ditt Feide-brukernavn og passord.

babylon_220.jpg

Boklansering

Babelsk forvirring, Babels tårn, babylonsk fangenskap, hengende hager… Fra Bibelen til diskoteket, fra kileskrift til dataspill. Oppdag Babylon sammen med forfatter Rannfrid Thelle på Høgskulen i Volda torsdag 16. oktober.

Nokre snarvegar

Studie og emneplanar

Kva skjer?