«Kompetanse for framtida»

     

Arkiv | PResseklipp

LiCOR_bilde_220.jpg

Utviklar ein heilt spesiell digital ressurs

Svenn-Arve Myklebost og Timothy Saunders, førsteamanuensisar i engelsk, følte dei brukte for mykje av undervisningstida si på å lære studentane grunnleggande ferdigheitene innanfor lesing og tolking av litteratur. Difor lagar dei no ein digital ressurs som skal løyse utfordringa.

Oddrun_Braten_220.jpg

Religionspedagogisk forskarforum i Volda

Høgskulen i Volda (HVO) ved Institutt for religion, livssyn og etikk er torsdag og fredag vertskap for NoReFo (Norsk Religionspedagogisk Forskerforum). – Vi ønskjer å få belyst forskinga som føregår i UH-sektoren innanfor religionsdidaktikk og vi ser også fram til å høyre om forskingsprosjekt her ved HVO, seier NoReFo-leiar Oddrun Bråten.

Inger_MArie_Okkenhaug_220.jpg

Oppstart v-2017: Migrasjon, kjønn og religion

– «Migrasjon, kjønn og religion» er eit nytt masteremne med oppstart våren 2017 som tar for seg to faktorar som kan ha mykje å seie i migrasjonssituasjonen, seier professor Inger Marie Okkenhaug. Emnet er ein del av «Master i kulturmøte», eit tverrfagleg studium om kulturar og møte mellom kulturar.

Rektor_Johann_Roppen_220.jpg

– Feira NOKUT-akkreditering

NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) gav i går tilsegn om akkreditering av dei nye grunnskulelærarutdanningane 1-7 og 5-10 ved Høgskulen i Volda. – Vi har fått stadfesta at vi har ei god og tradisjonsrik lærarutdanning, seier rektor Johann Roppen.

tekn1_220.jpg

Høgskulen med på unik teknologisatsing

Ulstein kommune vil vere leiande i landet på teknologi i grunnskulen gjennom si nye satsing «Teknologiskulen». For å få til det har dei henta inn kompetanse frå Høgskulen i Volda.

1-Joplassen_220.jpg

Høgskulen ønskjer konsekvensanalyse av idrettshall

Høgskulen i Volda har i dag lyst ut eit konsulentoppdrag for å vurdere konsekvensar av planar om idrettshall på Joplassen.

Stuart_1_220_-_Krediter_Tanja_Pfoehler.jpg

Lær av ein av verdas ypparste fotografar

Han har teke bilde som har satt spor etter seg i verdshistoria. På Høgskulen i Volda deler Stuart Franklin av sin breie kunnskap i vidareutdanninga Documentary Photography.

Vidareutdanningar ved Høgskulen i Volda

 

  desember 2016  
MTOTFLS
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31